Gelinlik Fuarı IF Wedding Fuarına Yoğun ilgi

07-10 Şubat 2017 Tarihin’de yapılacak olan Gelinlik, Damatlık ve Abiye sektöründe  Tüm Avrupa’nın  en büyük fuarları arasında  olduğu söylenilen  IF Wedding  Fuarı İzmir de katılımcıları  karşılamaya hazırlanıyor. Verilere göre Talebin geçen yıldan daha yoğun olduğu bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde gerçekleştirilen  Fuar  için; İZFAŞ’tan yapılan açıklamaya göre Bu yıl 11’ncisi Düzenlenecek olan  Gelinlik, Abiye Fuar alanı için satışların tamamlandığı bildirilmiş bulunmaktadır. Gelinlik, Abiye Furarı’na katılmak isteyen katılımcılardan Marka Tescil Belgesi istendiği, Marka Tescil Belgesi olmayan Gelinlik, Abiye Firmalarının Fuara katılma talepleri kabul edilmediği ve Fuara Katılım talebinin geçen seneyi aştığı belirtildi.

Özellikle Avrupa, İran, Ortadoğu ve Rusyanın yoğun ilgi gösterdiği  organizasyon için binden fazla yabancı katılımcının İzmiri ziyaret etmesi bekleniyor.

Gelinlik Tasarım Yarışması’nda ise bu yıl “Zamansız” temasının belirlendiğinin Fuara katılan firmaların Hiç şüphesiz ; bir birinden Güzel ,Şık ve Kaliteli Modeller sergileyecek olmaları katılımcıları seçimler’ de zorlayacak gibi gözüküyor.

Yapılacak olan Yarışmada dereceye giren tasarımcıların  IF Wedding Fashion İzmir’de, 7 Şubat günü gerçekleştirilecek olan final defilesiyle son kez jüri karşısına çıkacaklar  ve kazanan Tasarımcılar  fuarda açıklanacak.

Yapılan açıklamada, fuarın bu yıl sıra dışı Moda şovlara da ev sahipliği yapacağı ifade edildi. Bu yıl beklenen rekor katılımla gerçekleşecek olan  tasarım yarışmasıyla, birbirinden güzel stantlarıyla ve sektörün öncü markalarının yarışacağı fuar 2017 yılında da dolu dolu geçecek ve 2017 ye yön verecek Gelinlik Modellerini ile  Gelinlik modasının kalbi IF Wedding Fashion  İzmir’de atacak. Geçen yıl 198 firmanın tasarımlarını sergilediği fuarı, 70’e yakın ülkeden 23 bin 600 kişi ziyaret etmişti. Bu yıl ki beklentiler ise bu rakamların üzerinde olacağı yönünde.

İzmir 2017 IF Wedding Gelinlik fuarı ne zaman: Fuar 07-10 Şubat 2017 Tarihleri arasında yapılacaktır.
İzmir 2017 IF Wedding Gelinlik fuarına Kimler Katılabilir:  Fuara Sadece Marka Tescil Belgesi olan Firmalar Katılabilecektir.

”Hayalleriniz’de ki tasarımları Süsleyen Gelinlik Motif Ve Dantel Kumaşların tedariği için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. ”

Tasarladığınız Gelinlik ve Abiyeler‘de kullanmak istediğiniz Gelinlik Abiyelik Kumaş örneklerini, Motif Örneklerini bize ulaştırın sizin için en uygun Toptan fiyata ürünü tedarik edelim.