Cep Telefonu Bataryaları

cep telefon bataryasiNEDEN SÜPER BATARYA ?

Gelişen Teknoloji ile;  bir zamanalar insanların  hayal bile edemediği teknolojik ürünler ile buluşmuş olduk. Ve Hiç şüphesiz ki bu teknolojilerden en önemlisi de kullandığımız  Cep Telefonları oldu. Artık Cep telefonları normal olarak sadece iletişim aracı olmaktan çıkmış, tam anlamı ile neredeyse bilgisayar ve çeşitli oyun aletleri görevi görmektedir. Telefon özelliği dışında sunulan bu ve bu gibi ekstra özellikler de telefonların Deşarj süresini ( Bilinen adı ile Şarj süresi çabucak bitmemesine.) Neden olmaktadır.Size tavsiye etmiş olduğumuz bu ürün aslında ilk başta sadece kendi kullanımımız için yurt dışından getirmiş olduğumuz bir bataryadır. Fakat Çevremizde ki herkesin aynı sorunu yaşıyor olması ve yoğun talep üzerine bu ürünü siz değerli site ziyaretçilerimizin de hizmetine sunmuş olduk. İdda ediyoruz; kullanmış olduğunuz cep telefonun orijinal bataryasından daha uzun süreli kullanabileceksiniz.

Deşarj süresi orijinal bataryadan daha  uzun süre kullanabilmenize olanak sağlayan Gerçek değerlere mAh. ve  wh(GÜÇ) kapasitesi ile Orijinal Cep telefonu bataryalarından daha üzün süre kullanmanızı mümkün kılıyor.

BU DURUMDA CEP TELEFONUNUZA BATARYA ALMAK İÇİN ÜÇ SEÇENEĞİNİZ MEVCUT

1-    Orijinal Kalite ? Denilen Bataryalar 10-25 TL arasında bir fiyata satın alabilirsiniz. Ve inanın hiçbir faydasını görmeyeceksiniz.

2-    Gerçek Orijinal Bataryayı 40-100 TL(Kullandığınız marka ve modele göre değişiklik gösteriyor) Satın alabilirsiniz ki ;Zaten Cep telefonunuzu satın aldığınızda içerisinde orijinal batarya mevcut

3-   Orijinal Bataryadan %15 Daha uzun Deşarj özeliğine sahip ve orijinal bataryalardan daha uygun fiyata sahip olabi

leceğiniz bir ürünü bizden satın almayı tercih edebilirsiniz. Değerli site takipçilerim sizden ricam bataryayı almaya karar verdiğiniz de lütfen Mucizeler beklemeyin bir gün bile kullanamadığınız bataryanızın yerine bu batarya yı aldığınızda bir hafta kullanacağınızı düşünmeyin. Sadece Orijinal bataryadan %15 daha uzun süre kullanabilir siniz diyoruz, bunu lütfen yanlış anlamayın,

www.bataryashop.com

Peki Bu Bataryı almak size ne kazandıracak

Bu batarya yı almakla
—–Orijinal batarya ya ödeyeceğiniz paradan daha az ödemiş olacaksınız  Üstelik %15  daha uzun süre kullanma ayrıcalığına sahip olmuş olacaksınız.

4-    Önemli: Bataryanızı aldıktan sonra içerisinde ki şarj bittikten sonra bir iki defa tamamen şarj bittikten sonra şarj etmeniz bataryanın kullanımının daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Bundan sonra bataryanızı önceki bataryanız ile kıyaslayabilirsiniz. Daha az para ödeyerek aynı kaliteye hatta daha fazla kaliteye ulaşma imkanına sahipsiniz.

BATARYA KALİTESİNDEN NASIL EMİN OLABİLİRİM?

1-BATARYA KALİTESİYLE İLGİLİ MÜŞTERİ YORUMLARINDAN BİRKAÇI:

AŞAĞIDAKİ YORUMLARA KULLANICI ADIMIZIN ÜZERİNE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.
sahakom ( 14 ) SAMSUNG GALAXY NOTE 2/ N7100 MUCİZE BATARYA satıcıya güvendim..yorumlarda olumluydu ürün elime geçince hızlı bir şekilde bataryayı yiyen oyunlardan biriyle test ettim.gerçekten de normalden daha az bir şekilde batarya da azalma oldu.bayağı etkili bir ürün.tavsiye ederim.

sozbitti ( 45 ) HTC A7272/S710/DESİRE Z/G7 MİNİ  BATARYA Kesinlikle orjinal batarya gibi hatta ilanda belirtildiği gibi yüzde 15 kadar daha iyi bir batarya,bu fiyatta alınabilecek daha güçlü bir batarya olduğunu sanmıyorum,az kalsın orijinaline elli küsür lira verecektim. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum

enginkandis ( 30 ) LG P880 OPTİMUS 4X HD BATARYA Deneyip gördükten sonra onay vermek istediğim gerçekten farketti batarya daha uzun gidiyor ayrıca hızlı kargo için teşekkürler

cerrahh82 ( 23 ) SAMSUNG İ9300 GALAXY S3 / İ9308  BATARYA Bataryayi 2 gündür kullanıyorm.Sabahsarj etmistm.su an saat 24.00. 1gündür sadece % 25 eksilme var.gercekten çok iyi. Orjinal s3 bataryası 1 gunu zor çıkarken.deji batarya uzun gidiyo.

psychoblaster ( 40 ) SAMSUNG İ9100 GALAXY S2 / İ9103 ULTRA BATARYA 3 gündür test ediyorum, gerçekten de orjinal bataryadan daha dayanıklı. Çok ilgili bir satıcı ve kaliteli bir ürün.

sksemih ( 9 ) SAMSUNG S8500 7330  BATARYA.DAHA İYİSİ YOK ÖNCELİKLE GEÇ ONAYLADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.BATARYAYI TEST ETMEK İSTEDİM. ÜRÜN GERÇEKTEN HARİKA ÖTESİ.NORMAL BİR KULLANICIYA ADIM GİBİ EMİNİM Kİ EN AZ 3GÜN GİDER.BEN ORJİNAL BATARYAMLA 3SAAT NETTE ZOR DURUYORDUM.BU ÜRÜNDE İSE TÜM GÜN NETTEYİM VE BİTMİYOR.

albit75 ( 100 ) NOKİA N85/N86/C7/C7-00 BATARYA n85 batarya aldım çok memnun kaldım.orjınal.çokkonuşmamaragmen 3 gün gitti..oğlumda oyun oynamıştır birde…nedeni batarya cubukları tek tek indiği için …normalde yan sanayi olanlarda hemen bir çubuga düşer….

aydin_mergen ( 20 ) SAMSUNG i900 OMNİA İ7500 İ8000  BATARYA Buradan s8000 ve i900 cülerebi müşteri olarak sesleniyorum. bu batarya bi mucize. s8000de hertürlü denendi fazla kurcalamadan 8 gün çok kurcalamada ise 3-4 günü çıkaracağı gördük. kendisine teşekkür edrm.

tomcreo ( 10 ) HTC HD2 /HTC TOUCH/LEO BATARYA. Hissedilebilir derecede orjinal bataryadan iyi. Satıcı da oldukça ilgili, gözü kapalı güvenebilirsiniz

2-DÜNYA’NIN EN BÜYÜK ANDROİD  FORUMLARINDA ÜRÜN TESTLERİ VE YORUMLARINI OKUYABİLİRSİNİZ.(GG KURALLARI GEREĞİ LİNK VERİLMEMEKTEDİR)

ÜRÜNÜ BEĞENMEYEN MÜŞTERİLERİMİZ KOŞULSUZ 7 GÜN İÇERİSİNDE  İADE EDEBİLİR..

1 Yorum

  1. Avatar Ali TAsdibi diyorki:

    Deji Bataryayı samsung 9070 telefonda 1 haftadır kullanıyorum. Orjinalden farkı yok. Memnunum.