Hibe Kredileri,Hibe ve Krediler Nasıl Alınır

Hibe Kredileri Nasıl Alınıyor ? Hibe ve Kredi Alma Rehberi

herkesten duyduğumuz bir söz var

artık elinizden bir tutan var


Keşke Elimizden bir tutan olsa mı Diyorsunuz ?

Mükemmel bir fikriniz mi var. Veya da çok güzel işleyen bir sisteminiz, Belki de bir yatırımınız  var. Fakat Bunu projelendirerek Devletten hibe kredi almak için Hibe programına sunup projenize fon oluşturmak mı istemiştiniz; O zaman doğru adresdesiniz.

Avrupa da, ve dünyada pek çok ülkede insanlar proje üretmek koşulu ile Projeleri beğenildiği taktirde devletten teşvik, veya geri ödememek üzere krediler alırlar. Aldıkları krediler ile de hayallerinde ki   yatırımlarını oluşturup. firmalarını kurarlar. Fakat Türkiye de henüz  bu sistem yeni gelişmekte olduğundan bir çok kişinin bu kredilerden haberi yok.Bu  sistem sayesinde  Gençler, Ev hanımları, Zanaatkarlar, düşüncelerini nakite çevirebilme imkanına sahip oluyorlar.

Aslında gayet basit bir şekil de  Bugün bir fikrinize 10.000 TL ile 70.000 TL ye kadar geri ödemesi olmayan , ve 10.000 TL den milyarlara kadar geri dönüşümü  olan Hibe krediler alma şansınız var.

İş Kurmak İstiyorum Diyen Girişimcilere Hibe ve Kredi Destekleri

Hibe Destekleri Nedir.

İş kurmak istiyorum,veya da bir işim var fakat bu işimi büyütmeyi hedefliyorum diyen girişimcilere devlet artık binlerce TL Hibe Krediler, yani geri ödemesiz paralar vermektedir.

Kredi Destekleri Nelerdir  

Yatırım yapmak, kendi işini kurmak isteyen Girişimci kişilere; 5 yıl sonra ödemeye başlayabilme olanağı ile , “Sıfır Faiz” veya da  uzun vadeleri olmak koşulu ile  ödeyebileceğiniz kredilerdir. Bu kredi desteklerine hiç bir şekilde  faiz ödemeden sahip olabilirsiniz.

Peki Hibe Krediler için, Ödenen Miktarlar Ne Kadardır?

Girişimciler için : 10 Bin TL’den başlayarak 70 Bin TL’ye kadar geri Ödemesi olmayan (Geri dönüşümsüz ) hibe krediler verilir.
Kobilere ise: 150 Bin TL’den başlayarak ucu açık bir şekilde projeye göre Hibe Krediler Milyonları bulabilir.

Ne iş Yapmam Gerekli ?

  • Hayvancılık Yapabilirsiniz !
  • Mandra Kurabilirsiniz !
  • Tarım İşerli ile uğraşabilirsiniz,Tekstil işleri ile uğraşabilirsiniz,Teknoloji işleri olabilir.

Hangi sektörde ;Hangi işi yaptığınız işin hiçbir önemi yoktur. Artık Projemi  nakite çevirmek istiyorum diyorsanız, Tam zamanı belki de ilk bakışta size bu işlemler karmaşık ve zor gibi görünebilir.İşte tam da bu durumda devreye Hibe ve Krediler alma kitabı devreye giriyor.

 

hibe kredileri nelerdir.

hibe krediler satınal

HİBE VE KREDİLER KİTABINI HEMEN SATIN ALMAK ve DAHA FAZLA BİLGİ EDİNMEK İÇİN TIKLAYINIZ. LİNKİ TIKLADIKTAN SONRA SAYFANIN EN ALTINDA ŞİMDİ SATIN ALI TIKLAYARAK ÖDEMENİZİ YAPABİLİRSİNİZ. 

Konu hakkında daha Fazla bilgi almak için Kitabı yazan kişinin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.Siteyi ziyaret etmek için Tıklayınız. ( Kitap ile ilgili Tüm yasal sorumluluklar ve haklar http://www.hibekredi.com/ sitesine aittir.)

9 Yorum

  1. Avatar hilmi bezirci diyorki:

    %50 ile %65 arası avrupa birliği ve devlet desteklerinden faydalanmak isteyenler proje ve her konuda yardıımcı oluruz lütfen iletişime geçiniz.
    0507 829 34 95

  2. Avatar YUSUF ERTÜRK diyorki:

    sayın tarık bey önce ramazan bayramınızı canı gönülden kutlarım size soracagım şuki benuzun zamandır nakliyeciydim fakat eşimi kara ciger kanserinden kaybettim ve işlerim bozuldu arabalarım icrada satıldı ben işs,z kaldım daha sonra şirketlerde çalışmaya başladım geçimimi saglayamıyorum 18 yaşından büyük kızım var onun adına hibeli bir nakli,ye aracıalmayı düşünüyorum sizin yorumunuzu bekliyorum saygılar yusuf ertürk

    • Avatar Tarık YÜKSEK (Gümrük Müşaviri Yrd.) diyorki:

      Yusuf Bey merhaba Öncelikle Allah yardımcınız olsun,
      Konu ile ilgili size yönlendirmiş olduğum Hibe ve Krediler kitabını tavsiye edebilirim.
      Hibe ve Krediler Kitabının içeriğindeki bilgileri yazmıştım. Sizi tatmin edeceğini düşünüyorsanız kitabı satın almak için Kitabı satın alı tıklayarak Kitabı yazan yazarın sitesine giderek en alttan kitabı satın aı tıklayıp dijital olarak kitabı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

  3. Avatar avni GEMİ diyorki:

    kuru yemiş üzerinden iş kuruyorum 60 milyarlık manzeme aldum bayramdan sonra işe başlayacagım ama 25 milyarım eksik devlet destekli krdi istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim son ödemem bayramdan sonra yoksa işim zor

    • Avatar Tarık YÜKSEK (Gümrük Müşaviri Yrd.) diyorki:

      Merhaba,Avni bey hibe ve krediler hakkında bilgi almak için yazılmış olan ve sayfanın sonunda linki verilmiş kitabı temin edebilirsiniz.
      Gerekli bilgilere kitaptan ulaşabilirsiniz.

  4. Avatar bülent sevim diyorki:

    ciflik kurmak istiyorum ama tecrübem yok szden destek bkliyorum

    • Avatar Tarık YÜKSEK (Gümrük Müşaviri Yrd.) diyorki:

      Bülent Bey Merhaba, Size TAvsiye etmiş olduğum kitabı satın alırsanız size faydalı olacaktır.

    • Avatar ticaret sırları diyorki:

      Devletin yeni girişimcileri desteklemek adına vermiş olduğu geri ödemesiz hibe krediler var. Bunun 30 bin tl si geri ödemesiz ve 70 bin tl si faizsiz (%0) olmak üzere toplamda 100 bin tl olarak belirlenmiştir. 70 bin tl lik kısmı için 3 yıl sonra ödemeye başlıyorsunuz ve işin güzel olan tarafı hiç faiz yok 🙂

  5. Hibe ve Krediler,Hibe Krediler,Hibe Kredi Nasıl alınır | Gümrük Müşavirliği ve Danışmanlık Hizmetleri,Çin İthalat diyorki:

    […] olanlarında nasıl alacağı ve ne gibi yollar izlemesi gerektiği konusunda bilgi sahibi değiller Hibe ve Krediler Hakkında detaylı bilgi almak […]